Transmissie reparatie - Automatic Gearbox Services (2024)

Nieuw leven voor uw versnellingsbak. Ons vakmanschap, uw zekerheid

In sommige gevallen is het mogelijk om met een reparatie de in de versnellingsbak aanwezige problemen op te lossen. Vooraf kijken we samen met de klant wat de aanwezige foutcode ’s en/of klachten zijn. Daarna word er een plan gemaakt voor de werkzaamheden.

Neem direct contact op

Wij stellen diagnoses altijd gratis voor u op.

Heeft u vragen of wilt u naar aanleiding van een diagnose een offerte opvragen? Neem gerust contact met ons op

Bij een reparatie worden enkel de defecte of versleten onderdelen vervangen, dat maakt het uiteraard minder kostbaar dan een gehele revisie. Het is namelijk ook regelmatig het geval dat de transmissie niet in zijn geheel gedemonteerd hoeft te worden, de deelreparatie word dan onder de auto uitgevoerd wat aanzienlijk wat tijd scheelt.

Uiteraard werken wij ook bij een reparatie aan uw versnellingsbak met originele onderdelen, dit betekent ook dat op een reparatie garantie word gegeven door Automatic Gearbox Services BV.

Wilt u weten of uw versnellingsbak gerepareerd kan worden? Wij stellen uw diagnoseGRATIS.Belangrijk is namelijk dat de klant niet voor vervelende verassingen komt te staan. Onze service is voor ons vaste klantenbestand dan ook wat ons sterk maakt!

Diagnose afspraak maken

Transmissie reparatie - Automatic Gearbox Services (3)

Jaar ervaring

Specialisten

0 +

Versnellingsbakken op voorraad

Wat zeggen onze klanten?

Transmissie reparatie - Automatic Gearbox Services (14)Kingfisher 69

14:45 01 May 24

Wat een baas!Duidelijk, snel en vriendelijk in communicatie.Netjes geholpen, scheelde mij iig €1600....is toch geld...Nette werkplaats, goede diagnose, veel know how en inzichtelijk wat het probleem mocht zijn.Aanrader voor alle lotgenoten met een defecte DSG bak...Topbedrijf!!

Transmissie reparatie - Automatic Gearbox Services (15)Joost-1990

05:15 22 Apr 24

Zeer net en professioneel bedrijf. Had een kapotte tussenbak op mijn Cayenne. Hier hebben ze gereviseerde bak opgezet en hij rijd weer als een nieuwe. Ook kon ik een leen auto meenemen wat erg fijn was, aangezien ik niet in de buurt van Veghel woon. Kortom dit bedrijf is een aanrader

Transmissie reparatie - Automatic Gearbox Services (16)John Vermeulen

14:14 11 Apr 24

Super mooi en goed bedrijf

Transmissie reparatie - Automatic Gearbox Services (17)Laura

12:32 11 Apr 24

We zijn bij Job terecht gekomen nadat we foutief zijn geïnstrueerd bij onze eigen autodealer. Zij hebben de koppeling namelijk vervangen terwijl achteraf bleek dat dit niet nodig was. Er was namelijk een kapotte versnelling. We hebben onze auto (versnellingsbak) uiteindelijk laten reviseren. Job heeft goed advies gegeven, nadat hij uiteindelijke probleem had gevonden. We uiterst tevreden met het resultaat. De auto, liep weer als vanouds. Dank voor de goede services. Zeker een aanrader.

Transmissie reparatie - Automatic Gearbox Services (18)Hofstede Dongen Vaart

10:33 11 Apr 24

Kanjers! Wat een fijne service. Betrokken en vriendelijk personeel met kennis van zaken. Dank voor jullie hulp, ik kan weer veilig en gerust de weg op.

Transmissie reparatie - Automatic Gearbox Services (19)ADNAN ALZEEBAN

10:52 10 Apr 24

De beste en ongelofelijke service bedankt voor alles

Transmissie reparatie - Automatic Gearbox Services (20)Juul Verstappen

10:59 09 Apr 24

Ik had problemen met de Mechatronic DQ200 van mijn Volkswagen Polo. Duidelijke uitleg gekregen van Job over wat er aan de hand was. Ik kon snel terecht en binnen een paar dagen was het gerepareerd. Ook bieden ze de service om de auto op te halen, omdat ik er niet meer veilig mee kon rijden. Zeker een aanrader!

Transmissie reparatie - Automatic Gearbox Services (21)Nick Nick

16:27 05 Apr 24

De beste 👍👍👍👍👍

Transmissie reparatie - Automatic Gearbox Services (22)Davey Jiang

19:02 03 Apr 24

Vakkundig te werk gegaan. Ik heb duidelijke uitleg gekregen over wat het probleem was en hoe dit verholpen kon worden.De auto kon direct terecht. Na 3 dagen kon ik hem weer ophalen. Tussentijds ben ik op de hoogte gehouden van de voortgang met een belletje en foto's.Ik zal zeker in de toekomst terugkomen bij AGS voor problemen aan mijn versnellingsbak.Nette prijzen, snelle service en klantvriendelijkheid. Echt een aanrader!Nogmaals enorm bedankt, Job

Transmissie reparatie - Automatic Gearbox Services (23)Jelle Groen

07:58 03 Apr 24

Super goede service, eerlijk en goed advies.

Transmissie reparatie - Automatic Gearbox Services (24)ton verbiesen

13:46 29 Mar 24

Enkele dagen geleden in contact gekomen met dit fantastische bedrijf. Mijn VW Passat gaf de foutcode P1735. Keurig te woord gestaan door Job die precies uitlegde wat er aan de hand was. Een dag later mijn auto gebracht en ook in de werkplaats nogmaals uitleg gehad. Twee dagen later was mijn auto klaar. Geen verassingen achteraf en de prijs was vooraf bekend.Ik kan iedereen dit prima bedrijf aanraden.Vakkennis, keurige schone werkplaats, eerlijk en gastvrij.

Transmissie reparatie - Automatic Gearbox Services (25)jp

09:08 29 Mar 24

Fijn om zaken mee te doen. Veel kennis van zaken.

Transmissie reparatie - Automatic Gearbox Services (26)Thijs Wanders

17:21 27 Mar 24

Hier m’n Golf GTE laten reviseren. Heel fijn dat Job de tijd neemt om ook tijdens reparatie, je op de hoogte te houden. Mechatronic uiteindelijk vervangen en de GTE reed weer als een zonnetje!

Transmissie reparatie - Automatic Gearbox Services (27)Morteza Waziri

16:18 20 Mar 24

Via marktplaats opzoek gegaan naar een bedrijf die de mechatronica kon reviseren.Zo terrecht gekomen bij ags.Een ander bedrijf zei dat de mechatronica vervangen moest worden met de zelfde foutcode asg opgebeld.Was een kwestie van afstellen van de mechatronica heel goed telefonisch geholpen. Zulke bedrijven met kennis van zaken en die andere graag kostenloos helpen verdienen zeker 5 sterren.

Transmissie reparatie - Automatic Gearbox Services (28)Matthijs Donk Marlin

10:32 23 Feb 24

Super bedrijf! Wij brengen speciaal onze auto’s vanuit Apeldoorn hier heen. Eerlijke en nette prijzen.

Transmissie reparatie - Automatic Gearbox Services (29)Roy

14:34 20 Feb 24

Nadat een ander bedrijf (welke zeer hoog stond aangeschreven op gebied van DSG bakken) mij vertelde dat ze mijn bak niet konden maken heb ik contact opgenomen met AGS. Hier werd al heel snel duidelijk dat mijn auto linksom of rechtsom gerepareerd kon worden.Hele duidelijke info door Job over wat de oorzaak van het probleem is, incl foto's, dat het goed te repareren is en geen nevenschade heeft geleden.Nette schone werkplaats.Eerlijke mensen met veel kennis.Fair met de prijs.Echte vakmensen!Absolute aanrader!

Transmissie reparatie - Automatic Gearbox Services (30)Bram Nooijen

19:34 28 Jan 24

Top bedrijf. Diagnose on the spot en dezelfde week mijn auto weer op kunnen halen met een nieuwe mechatronic. DSG problemen? Zoek niet verder.

Transmissie reparatie - Automatic Gearbox Services (31)Claudia Spooren

11:06 26 Jan 24

Onlangs geweest voor versnellingsbak diagnose. Gelukkig was deze in orde en leek het een andere probleem te zijn. Met een goede doorverwijzing is het opgelost en rijdt onze auto weer prima.Het meedenken van Job en de uitleg in Jip-en- Janneke taal zeer gewaardeerd. Verder een goed georganiseerde en opgeruimde werkplaats.

Transmissie reparatie - Automatic Gearbox Services (32)A&G Automotive

14:17 23 Jan 24

De versnellingsbak van mijn Audi S6 laten reviseren. Bij het brengen van de auto een rondleiding door het bedrijf gekregen en uitleg over alles wat ze gaan doen. Tijdens de revisie foto's ontvangen van de bak en vrij snel daarna het bericht dat de auto weer klaar stond. Perfect geregeld, bedankt!

Transmissie reparatie - Automatic Gearbox Services (33)Joost Korsten

08:02 18 Jan 24

Goed geholpen door Jop, het probleem van onze Caddy is netjes uitgelegd middels foto's en zeer snel opgelost! nogmaals dank!

Transmissie reparatie - Automatic Gearbox Services (34)Dave Van Kessel

16:17 13 Jan 24

Aardige mensen goed geholpen met mijn golf 7 GTI een echte aanrader !Eerlijk en op recht als je het mij vraagt

Transmissie reparatie - Automatic Gearbox Services (35)Dennis Eijsermans

12:24 06 Jan 24

Super service gisteren mijn Audi erheen gebracht en vandaag weer op mogen halen.Heel goed ontvangen door Job!Zijn kennis van het vak is super belde Job op legde het verhaal uit wat er gebeurd was en hij wist meteen wat er aan de hand was.Super blij dat mijn Audi weer gemaakt is!!AGS Veghel is zeker een aanrader

Transmissie reparatie - Automatic Gearbox Services (36)guusje smits

12:59 21 Dec 23

vooraf duidelijke uitleg en tijdens reparatie duidelijk gemaakt wat er aan de hand was top geregeld

Transmissie reparatie - Automatic Gearbox Services (37)Arthur van Schooten

09:13 12 Dec 23

Vakmanschap ten top

Transmissie reparatie - Automatic Gearbox Services (38)Mick Blom

08:59 25 Nov 23

Goede en snelle service , vriendelijke eigenaar. Zeer tevreden👍

Transmissie reparatie - Automatic Gearbox Services (39)Rick Van der meer

09:24 18 Nov 23

Transmissie reparatie - Automatic Gearbox Services (40)gerard Prince

17:55 26 Jul 23

Goed en betrouwbaar adres, komt afspraak na! En dat is bijzonder in deze tijd.Automaat van mijn Audi doet het weer prima!!

Transmissie reparatie - Automatic Gearbox Services (41)Richard.J.B. Barker

11:28 12 Jul 23

Zeer vriendelijke service, goede prijzen, snel in de garage, vrijdag gebeld en maandag een plaats gekregen. Helemaal tevreden met de service die ik kreeg. Ik zou ze zeker aanbevelen.

Transmissie reparatie - Automatic Gearbox Services (42)Tim Vlut

10:48 29 Jun 23

Een geweldig mooie en schone plek! De mannen weten precies waar ze over praten en spreken vanuit passie ipv geld. Echt een aanrader! De DQ400 van mijn GTE hebben ze perfect gemaakt! Vriendelijke mensen, duidelijke afspraken en veel geestelijke rust dat je auto in goede handen is!

Transmissie reparatie - Automatic Gearbox Services (43)Meral Kara

09:29 10 Jun 23

Zeer goed geholpen en heel vriendelijk we konden zo even langsrijden voor een kosteloze diagnose. Medewerker heeft ons zeer gerustgesteld. zeker aan te raden om langs te gaan als je problemen ervaart. Mocht ik problemen hebben is dit mijn adres! Dankjewel Topper.

Contact

Interesse in onze diensten?

We horen graag van u!

N.C.B Laan 103 5462 GC Veghel

info@automaticgearboxservices.com

0413-356132 / 06-53570656

Transmissie reparatie - Automatic Gearbox Services (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Gregorio Kreiger

Last Updated:

Views: 5750

Rating: 4.7 / 5 (77 voted)

Reviews: 92% of readers found this page helpful

Author information

Name: Gregorio Kreiger

Birthday: 1994-12-18

Address: 89212 Tracey Ramp, Sunside, MT 08453-0951

Phone: +9014805370218

Job: Customer Designer

Hobby: Mountain biking, Orienteering, Hiking, Sewing, Backpacking, Mushroom hunting, Backpacking

Introduction: My name is Gregorio Kreiger, I am a tender, brainy, enthusiastic, combative, agreeable, gentle, gentle person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.